Kategorier
Renovering

Badrumsrenovering rena vinsten i Gävle

Ibland blir saker bättre än man tänkt. Som när badrumsrenoveringen i Gävle inte bara blir snygg utan även ger ett tillägg i kassan som man inte alls räknat med.

Lägenheten hade blivit inköpt av Adam för dryga året sedan. Tanken var att den skulle bli hans permanenta hem i lång tid framöver. Han hade hittat den perfekta platsen att bo på enligt honom, nämligen Gävle. Och en underbar arbetsplats. Han kunde helt enkelt inte önska sig mer, i alla fall inte just nu.

Lägenheten hade varit fin men det fanns vissa saker han ändå ville ändra på. Det ena var badrummet. Han ville slå ut en vägg och göra det större med mera spakänsla. Värmeslingor i golvet hade han alltid velat ha då kalla golv var det värsta han visste, särskilt under vinterhalvåret. Så badrumsrenovering hade det blivit efter att han planerat ett tag.

Badrumsrenovering blir plus i kanten

Så snart som han hade bestämt sig hade han begärt in en offert för badrumsrenovering i Gävle. Den hade motsvarat hans förväntningar och badrumsrenoveringen var ett faktum. Allt hade rivits ut och kakel med lite mjukare beiga och bruna toner hade satts in. Ett bubbelbad hade varit en självklarhet, men då rummet var stort fick även en dusch plats. Handduksvärmare i krom på väggen och ett snyggt badrumsskåp hade gjort det lilla extra.

Nu stod han där nästan ett år senare och väntade på de nya ägarna. Hans drömlägenhet hade sålts då han träffat sitt livs kärlek och nu skulle flytta söderut. Tack vare badrumsrenoveringen hade värdet på bostaden ökat avsevärt och han hade fått betydligt mer än han förväntat sig, så även om badrummet kostat gick han med vinst. Det var nog trots allt så att om man renoverade med hjärtat fick det oväntat positiva konsekvenser.