Kategorier
Renovering

Skapa drömhuset med husrenovering i Stockholm

Med en husrenovering kan du själv skapa ditt drömhus i Stockholm. Ta hjälp av ett byggföretag med totalentreprenad och där en projektledare håller trådarna.

Det är inte alltid det går att hitta det perfekta huset och då får man själv skapa det med hjälp av en husrenovering. Det finns byggföretag som är specialiserade på husrenovering och där man även får hjälp av en kunnig projektledare. Då ser projektledaren till att hantverkare med rätt kompetens plockas in och att drömhuset kan bli verklighet.

Innan man kör igång husrenoveringen måste man ha gjort upp en ordentlig budget. Ska även fasaden ändras, eller huset byggas ut måste man också ansöka om bygglov. Är det stora förändringar man vill göra kan det vara klokt att ta hjälp av en arkitekt, men vissa byggföretag kan också hjälpa till med planering och ritningar.

Hur mycket kostar en husrenovering?

Hur mycket det kostar att renovera hus i Stockholm beror på renoveringens omfattning. Om huset renoveras både invändigt och utvändigt blir det givetvis mer kostsamt. Men även val av material påverkar kostnaden. För att få veta hur mycket husrenoveringen kostar måste man ta in offerter från några olika byggföretag.

De flesta byggföretag kommer på ett kostnadsfritt hembesök i samband med att man ber om ett kostnadsförslag. Då går man tillsammans igenom vad som behöver göras. Byggfirman brukar också kunna komma med förslag på smarta lösningar och förbättringar som man själv inte har tänkt på. De kan också tipsa om olika typer av material och förklara för- och nackdelar.