Kategorier
Bygg

Tips för den som ska anlita snickare i Stockholm

Ska ni renovera lägenheten eller kanske bygga ut villan? Se då till att anlita en snickare i Stockholm som kan ansvara för hela projektet. Här är några tips.

Till många bygg- och renoveringsprojekt är det nödvändigt med flera olika typer av hantverkare, exempelvis snickare, målare, elektriker, vvs-installatör och plattsättare. Tack och lov finns det snickare i Stockholm som kan ansvara för hela projektet genom totalentreprenad. Det innebär att de kallar in rätt expertis för de olika momenten.

Genom att använda er av totalentreprenad och låta snickaren samordna byggprojektet sparar ni både tid och pengar. På köpet får ni även ett riktigt bra slutresultat. Men innan ni kontaktar en snickare som erbjuder totalentreprenad bör ni ha gjort upp en budget. Gäller det en utbyggnad av ett hus måste ni även ha ordnat med bygglov.

Viktigt att ni skriver avtal med den snickare ni tänker anlita

Ska ni anlita en snickare i Stockholm är det bra att börja med att ta in kostnadsförslag från några olika firmor som erbjuder totalentreprenad. Välj gärna en firma som hänger med i de senaste trenderna eftersom de ofta är mer kreativa. Detta då det tyvärr finns snickare som bara vill ha jobbet gjort så snabbt som möjligt så att de sedan kan gå vidare till nästa uppdrag.

Därför är det viktigt att även be att få se referensbilder på tidigare uppdrag, samt be om referenser från kunder. Innan renoveringen eller bygget påbörjas måste man även, för att undvika eventuella missförstånd, skriva ett tydligt avtal med snickaren.